Ofertes

Ofertes en curs o publicades

Data Títol Localitat Vacants Estat
20/05/2019 Personal de suport per l'hosteleria
Bar restaurant ubicat a Tortosa necessita incorporar personal per donar suport en diferents tasques de neteja i organització.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
20/05/2019 Coordinador/a de Serveis Generals a la Clínica Terres de l'Ebre
ANUNCI- La Clínica Terres de l'Ebre necessita contractar una persona per a funcions pròpies de la coordinació de l'àrea dels serveis generals.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
17/05/2019 Cap de Cuina i Ajudant de Cuina avançat
Hotel de 4* necessita incorporar Cap de cuina i Ajudant de Cuina polivalent amb experiència. Un dels 2 perfils es dedicarà a producció culinària i podrà compactar horaris. INCORPORACIÓ IMMEDIATA!
AMPOLLA, L' 2 Activa Veure oferta
17/05/2019 Tècnic/a esportiu
Necessitem Director/a de campus esportiu de Tecnificació de futbol. Centres de treball: EMD Jesús o Ascó. També seleccionem monitors/es.
RAVAL DE JESUS 2 Activa Veure oferta
17/05/2019 Docent amb Excel Avançat
Necessitem Docent per a impartir classes d'excel Avançat els divendres de 15 hrs a 18 hrs.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
16/05/2019 Cuiner/a- Ajudant de Cuina avançat
Hotel de 4* per a cobrir una baixa laboral de maternitat de la plantilla necessita incorporar Cuiner o Ajudant de Cuina polivalent amb experiència.Tindrà 2 persones per sobre en la jerarquia de la cuina alguna vegada haurà de ser autosuficient i treballar sol/a, en cas de cobrir baixa del cuiner.
AMPOLLA, L' 1 Activa Veure oferta
16/05/2019 Administratiu/va amb discapacitat reconeguda del 33%
Necessitem incorporar Administratiu/va amb Discapacitat pe a Ilunion Tortosa.
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
16/05/2019 COMERCIAL MARKETING I PUBLICITAT ZONA TERRES DE L’EBRE
Principal xarxa de Directoris de Negocis, Publireportatges i Notícies locals, busca incorporar UN/A COMERCIAL a les Terres de l’Ebre, amb experiència en venda directa, preferiblement en el sector de la publicitat en directoris, classificats, premsa local, que gaudeixi ajudant els seus clients a créixer i posicionar-se.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
15/05/2019 Oficial 1 en electricitat i fontaneria
Empresa d'Instal.lacions d'energies renovables, elèctriques i clima necessita incorporar oficial de 1ª amb experiència i que li agradi treballar i aprendre sistemes d'instal.lació d'energia solar i fotrovoltaica. Formació a càrrec de l'empresa.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
09/05/2019 Fontaners
Empresa Holandesa cerca fontaners de 1ª i 2ª per a treballar durant un periode de 4 mesos (prorrogables). Oportunitat laboral per a joves amb mínima formació en el sector i ganes d'iniciar-se en el món laboral a l'estranger. Bona oportunitat també per a persones amb bagatge i experiència laboral en el sector i que no troben oportunitats laborals al territori.
ELX/ELCHE 5 Activa Veure oferta
08/05/2019 Operari/a envasador/a de planta
Empresa del sector d'aqüicultura necessita una persona per a planta d'envasat de producte.
SANT CARLES DE LA RAPITA 1 Activa Veure oferta
08/05/2019 Conductor de camió i Apicultor
Empresa apícola necessita conductor amb nivell C de camió per fer transport i tasques de magatzem i apícoles. L'empresa ofereix la formació en les tasques apícoles.
PERELLO, EL 2 Activa Veure oferta
07/05/2019 Dependent/a herbolari
Dependent/a d'herbolari per cubrir baixa per maternitat amb possibilitat de seguir amb nosaltres més temps. Imprescindible experiència o estudis de dietètica o farmàcia. Per treballar a Tortosa i/o L'Ampolla Contracte inicialment de mitja jornada i duració de 6 mesos. Horari: matins
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
06/05/2019 Marketing on line
La persona seleccionada s'encarregarà de les tasques referents a la gestió de les pàgines webs de l'empresa, xarxes socials, comunicació, promocions i tasques administratives que es derivin de la gestió on line.
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
06/05/2019 Ajudant de cuina
local restaurant de nova obertura , en ubicació turística necessita Ajudant de Cuina per a esmorzars, apertitius, dinars i sopars. Valorem experiència en fregidora i planxa. S'ofereix feina tot l'any. A Nadal es tanca 1 mes i mig. Jornada contínua de 8 hrs. Torns a negociar amb l'empresa i personal. INCORPORACIÓ IMMEDIATA
AMPOLLA, L' 2 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 2